20.3.2024. 21:57
0
Dani Alves platio milion eura, uskoro izlazi na slobodu
Proslavljeni brazilski fudbaler Dani Alves će biti pušten iz zatvora nakon što mu je dopuštena kaucija u iznosu od milion eura, odlučio je sud u Španiji.

Ovaj 40-godišnjak je osuđen na četiri i po godine zatvorske kazne zbog silovanja, a u zatvoru je već proveo više od godine.

Njegova advokatica Ines Guardiola je uložila velike napore kako bi se ukinula pomenuta presuda, a nakon konačnog saslušanja, odlučeno je da se Brazilac pusti na slobodu.

Alves je bio pritvoren od 20. januara prošle godine. To znači da je tamo proveo jednu godinu i dva mjeseca. To vrijeme mu se ubraja u služenje kazne na koju je nepravomoćno osuđen. Tako dolazimo do toga kako Alves, usprkos tome što je sredinom februara osuđen na 4.5 godina zatvora zbog teškog kaznenog djela, može biti slobodan već u maju ove godine.

(Ajdin B.)

Dani Alves
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.