31.10.2023. 17:13
0
Đoković se obrukao na dodjeli nagrada Zlatna lopta. Napravio gaf, pa se morao izvinjavati
Srbijanski teniser as imao je zadatak uručiti ballon d'or najboljoj nogometašici svijeta za 2023. godinu

Najbolji teniser današnjice Novak Đoković sudjelovao je na dodjeli prestižne nagrade zlatna lopta u Parizu. Srbijanski teniski as imao je zadatak dodijeliti ballon d'or najboljoj nogometašici za 2023. godinu Aitani Bonmati, no njegova pogreška je postala viralna snimka.

Nakon što je održao prigodini govor, Novak je pozvao nogometašicu Barcelone na pozornicu, zahvalio se i pomaknuo, a nije uručio nagradu Bonmati.

Organizatori i voditelji su obrzo uočili Đokovićev kiks te su nogometašici Barcelone naknadno uručili Zlatnu loptu. Teniser se, naravno, ispričao zbog nenamjerne pogreške.

Đoković je na ceremiji održao govor te otkrio koliko mu nogomet značio, poručio je da navija za Crvenu zvezdu, a zna se i da je veliki navijač italijanskog Milana, prenodi Raport.


(Mubina Lj.)

 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.