19.4.2023. 15:19
1
Oženio se direktor Memorijalnog centra Srebrenica Emir Suljagić: Sudbonosno "da" mu rekla doktorica Aida iz Opće bolnice
Direktor Memorijalnog centra Srebrenica Emir Suljagić sredinom marta je oženio svoju izabranicu Aidu Bjelopoljak koja je rodom iz Kaknja.

Aida je na sudbonosni dan obukla vjenčanicu originalnog asimetričnog kroja, a Emir smeđe odijelo. Trenutke za vječnost zabilježila je poznata bh. fotografkinja Maja Topčagić.

Aida je, inače, doktorica ginekologije u Općoj bolnici "Prim. dr. Abdulah Nakaš" u Sarajevu. Ona je doktorica sa velikim iskustvom sa preko 10 godina iskustva u dvije velike bolnice. Aida je prije zaposlenja u Općoj bolnici, obavlja specijalizaciju na Klinici za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS). Ovaj par ima i kćerku koju su dobili 2020. godine.

Emir iza sebe ima brak sa Behijom Selimović koji je okončan prije više od deset godina.

(Ajdin B.)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.