13.4.2024. 21:18
0
Jedan detalj ga odao: Djevojka zaključila da je momak vara na osnovu slike koju je poslao
Jedna djevojka uhvatila je svog dečka u prevari i to sve zbog jednog detalja koji je uočila na fotografiji koju joj je poslao.

Sidney Kinsch je svoje "otkriće" podijelila na društvenim mrežama, uz savjet svim djevojkama da uvijek dobro prouče fotografije koje im šalju partneri.

Na fotografiji je selfi dečka iz automobila, koji na sebi ima naočale za sunce. Na prvi pogled, nije očigledno ono što je ova djevojka primijetila, ali kada se bolje zagledate u njegovim naočarima se krije jedan detalj.

Naime ona je primijetila noge druge djevojke, na suvozačevom sjedištu.

U komentarima je objasnila da je poslije sedmicu dana saznala pravu istinu, da je njen dečko vara sa pet različitih djevojaka. On nije odmah priznao šta se dešava, ali su joj njegovi prijatelji otrkili detalje.

Video je prikupio skoro 1,4 miliona pregleda, a mnogi su komentarisali da su oduševljeni njenim istraživačkim sposobnostima.

Snimak možete pogledati OVDJE.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.