4.7.2023. 9:29
0
Ostavio automobil dva mjeseca u garaži tržnog centra, kada je došao imao je šta vidjeti: Odnosno nije imao šta vidjeti jer ga nije ni bilo
Jedan Splićanin uvalio se u goleme probleme nakon što je svoj automobil parkirao u trgovačkom centru. Naime, tamo ga je ostavio puna dva mjeseca, a kad je došao po njega imao je što za vidjeti – odnosno nije, jer vozila nije bilo. Za pomoć se obratio ljudima unutar grupe ‘Policija zaustavlja Split i okolica‘, piše Slobodna Dalmacija.

Njegov apel prenosimo u cijelosti:

– Parkirao sam auto u Malla i drža ga tamo 2 mjeseca (znam, kriv sam). Na šajbi nikad nisam zatekao neku obavijest ni kaznu. Ali auta više nema u garaži i ne znam šta da radim.

Znate li možda gdje i tko uklanja vozila iz garaže?

Rečeno mi je (neformalno) da je bila neka vučna služba.

Ako slučajno ima itko slično iskustvo, značilo bi mi… – objavio je.

Ubrzo su ljudi krenuli s komentarima.

– S obzirom na visinu parking zone, je li moglo ući vozilo šlep službe?

– Ima 2,3 dana san vidila na izlazu iz garaže kraj glavnog ulaza pokraj ulaza u garažu vučnu službu sad ne znam jel to ima ikakve povezanosti bia je petak il subota.

Na uništavanje

– Šta prije na Dračevac ili ti ide na uništavanje u Cezara.

– Jači post odavno nisam pročitala!

– Pauk i nijedna vučna služba ne može ući u garažu od Malla. Ako ste ostavili u garaži, nije ga niko legalno odveo.

– Zovi policiju, nek traže video nadzor.

(Ajdin B.)

 
Split
0
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.