27.2.2024. 19:54
1
Hit na društvenim mrežama: Bolid Red Bulla koji je izložen u Sarajevu dobio "čestitku" za nepropisno parkiranje
Red Bullov bolid danas je izložen u Sarajevu. Na društvenim mrežama osvanuli su brojni videi bolida izloženog u centru grada, a naišao je i na (ne)očekivan problem.

Naime, nakon što je parkiran među druge automobile, na TikToku je postavljeno pitanje: "Zašto mu policija nije napisala prekršajni nalog?"

- Ne prisjedaj na muku, stigao je odgovor sa zvaničnog TikTok naloga Red Bulla. Naime, ubrzo je objavljena fotografija bolida  uz zakačenu kaznu za parkiranje.

Nije poznato da li je riječ o šali ili je policija zaista "počastila" Red Bull, ali sigurno je da je iz Sarajeva stigao još jedan hit na društvenim mrežama.

(Ajdin B.)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.