20.3.2024. 21:55
0
Bio proglašen mrtvim 20 minuta: Ono što je vidio promijenilo mu je život zauvijek
Scott Drummond je imao 28 godina kada je ozlijedio palac u nesreći na skijanju i trebao je rutinsku operaciju kako bi se riješio problema. No, nevolja se dogodila nakon što su ga stavili na operacijski stol. Prema Drummondu, medicinska sestra u operacijskoj sali nikad prije nije izvodila hirurški podvez i liječnik ju je uvjeravao da će je uputiti. No, tokom zahvata, zalisci su se otvorili pogrešno, što je uzrokovalo komplikacije.

U trenutku incidenta, Drummond se sjeća da je medicinska sestra vikala: "Ubila sam ga!" dok je trčala iz sobe. Tada je osjetio neobičan osjećaj u ruci koja mu je dohvaćala srce, a odjednom se osjećao kao da lebdi iznad svog tijela, gledajući dolje na operacijski stol.

"Gledao sam svaki šav na svom palcu", rekao je Drummond. Osjećao je prisutnost pored sebe, za koju vjeruje da je bila božanska. Drummond tvrdi da ga je ta prisutnost prenijela na polje puno prekrasnih cvjetova, gdje je osjetio poziv da krene dalje.

Tamo je imao susret s osobom koja je bila uz njega, a komunikacija se događala telepatski, a ne verbalno. Nakon toga, Drummond je osjetio mir i ljepotu oko sebe, ali je shvatio da osoba koja ga je pratila više nije bila s njim. Kada je stigao do oblaka, ruka mu je rekla: "Još nije tvoje vrijeme. Imaš još posla."

Nakon što se ruka povukla, Drummond je osjetio povratak u svoje tijelo i shvatio je da mora bolje iskoristiti svoj život.



(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.