29.3.2024. 16:23
Mulalić nakon pobjede protiv Sloge: "Kada smo kompletni, svako će imati problem sa nama"
Fudbaleri Igmana upisali su danas jako važnu pobjedu nad Slogom rezultatom 2:0.

Trener Igmana Edis Mulalić mogao je biti zadovoljan nakon meča.

"Teška utakmica. Sloga igra vrhunsku sezonu, na tome im čestitam. Pobjeda je visila u zraku u svlačionici. Pozitivan osjećaj je bio pred utakmicu. To smo pokazali i na terenu. Energija je štimala. Bili smo disciplinovani u nekim stvarima. Kada smo kompletni, svako će imati problem sa nama", rekao je Mulalić i dodao:

"Komplimenti igračima. Sve smo uradili što smo pripremali na pauzi. Zahtjevan i neobičan protivnik, sa dobrim prekidima i dva vrhunska špica. Do gola, najbolja naša utakmica, prvih 20 minuta. Natjerali smo protivnika na ta dva gola. Poslije je bilo lako. Tražili smo i treći i četvrti gol, nismo se htjeli povući. Čestitam igračima. Molimo Boga da uvijek budemo kompletni. Širinu nemamo. Krpimo što imamo. Hvala Bogu danas smo osvojili važna tri boda."

(Ajdin B.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana