9.1.2019. 12:56
0
Uvijek nekome kriv, u čemu je problem Ognjene?!
Nakon sporne tetovaže u kojima nogometni reprezentativac BiH Ognjen Vranješ veliča četničke vojvode, na društvenim mrežama objavio je nove fotografije koje su izazvale gnjev kod svih onih koji istinski vole BiH.

Vranješ je uz fotografiju s prijateljima stavio opis "Drhte ruke oko Banje Luke", što je stih pjesme "Ne volim te, Alija", koju pjeva Baja Mali Knindža. 

U prvom slučaju N/FS BiH po prvi put od svog osnivanja javno je osudio njegovo ponašanje zvaničnim saopštenjem, ali sve to nije utecalo na defanzivca Anderlechta, koji je i pored svega nastavio sa svojim 'izletima'. 

Nezvanično, Vranješ je završio svoju reprezentativnu karijeru.

"Vranješ mimo terena je dobar momak. Prije nekoliko mjeseci, dok je igrao u AEK-u, koji ima crno-žutu opremu, predložio sam mu da pomogne Školi fudbala Respekt, u kojoj treniraju djeca sa posebnim potrebama i jedinstvena je u regiji, zbog toga.

Predložio sam mu da pokloni dresove, dakle nekoliko njih, a Ogi je sam od sebe rekao da saznam sve veličine i koliko djece ukupno ima u toj školi i onda je sve sam organizovao i poslao opremu za svu djecu. Sam od sebe je odštampao ime škole i grb i poslao Respektu, bez da je želio da se to sazna.

Kada se to ipak saznalo pokazao mi je vulgarne poruke koje je dobio, a u kojima je pisalo kako je ovakav i onakav, jer pomaže djeci iz Federacije", napisao je novinar Jasmin Ligata. Cijeli tekst možete pročitati OVDJE.


Ali zbog čega, zbog čega Ognjen Vranješ konstatno privlači pažnju, šta je uzrok??

Mogu li se pronaći odgovori iz psihološkog ugla, tačnije da li se može otkriti 'dijagnoza' za ponašanje Ognjena Vranješa??

Za Source je o ovoj temi govorio psiholog Ismet Dizdarević. Cijeli razgovor poslušajte u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.