24.11.2015. 16:36
1
Radni dan s poznatom sarajevskom voditeljicom: Mislili ste da je luckasta samo nedjeljom? Varate se!
Gledanjem neke emisije na malim ekranima vidimo samo montiranu, finalnu verziju, bez bilo kakvog znanja kako je ta emisija nastala.

Osim toga, ukoliko voditelje ne poznajemo lično, ne znamo kakvi su oni ustvari kad se ugasi kamera. Upravo zbog toga smo odlučili da vam prikažemo drugu stranu. Kako taj voditelj pred našom kamerom ne bi bio služben i ozbiljan i pri tome strogo vodio računa šta će reći i kako će se ponašati, izabrali smo voditeljicu i urednicu emisije "S Tanjom na ti" Tanju Đurović. 

Jedan radni dan s Tanjom bio je itekako zanimljiv, prvenstveno zbog toga što se voditeljica, bez obzira što smo je u korak pratili kamerom i što je sve vrijeme bila ozvučena, ponašala kao da nas nema. 

Prepoznatljiva je po svom zaraznom smijehu i simpatičnom smislu za humor ne samo tokom emisije "S Tanjom na ti", nego i kad se ugase kamere. Na čemu je danas bila, da li joj je šminkerica smanjila nos i iskopala oko i kad se ljubi s radnim kolegom, saznajte u prilogu. Ako ste mislili da je ona luckasta samo nedjeljom u večernjim satima, varate se.

Novinar: Adna Zukanović-Zilić
Snimatelj i montažer: Ermin Ljumić 

 
1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.