5.3.2024. 14:13
4
"Ono dijete sa uniformom ARBiH na slici sa gradonačelnicom je moj sin. Nisam ja prijetio Franji Šarčeviću nego neka Neda ili Nada, tako nešto"
Prijetnje koje su upućene uredniku portala Prometej i profesoru na Prirodno-matematičkom fakultetu u Sarajevu Franji Šarčeviću nakon kritika na račun gradonačelnice Sarajeva Benjamine Karić, izazvale su veliku pažnju javnosti, čak više i od samog teksta.

Nakon objave, krenule su uvrede na njegov račun, ali i prijetnje. 

"Ovo je profesor na PMF. On predaje našoj djeci. Njemu smeta što svaki Bošnjak i Bošnjakinja moraju njegovati. E što si bio profesor, bio si. Dolazim profesore", prijetnje su koje su upućene Šarčeviću sa profila vijećnika u Općinskom vijeću Hadžići Admira Mujanovića.

Mujanović u današnjem razgovoru za Source.ba kaže da on to nije pisao, te da to nije njegov profil, već lažni, koji je napravila treća osoba po imenu "Neda ili Nada".

"Taj profil je nakratko napravljen...", kazao je Mujanović.

Također je pozvao Šarčevića na duel na bilo kojoj televiziji koju on odabere.

U prilogu poslušajte čitav razgovor sa vijećnikom u OV Hadžići.

Novinar: Ajdin Balićevac

4
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.