25.8.2016. 14:02
0
"Na ovom krevetiću je spavao dječak i tu je ubijen, poslije su ga odnijeli u šumu. Ne ulazi mi se u ovu kuću"
Ekshumirano je tijelo dvogodišnjeg dječaka u Donjoj Kamenici kod Zvornika. Za ovo monstruozno ubistvo su osumnjičeni ujna i ujak dječaka Fatima Durak (34) i Mijat Stankić (38).

Kako saznajemo, tijelo dvogodišnjaka umotano u odjeću, ubice su prekrile kamenjem i sa  malo zemlje. Obudkcija će biti obavljena u Bijeljini, gdje će se odrediti tačan uzrok smrti.

Fatimi Durak (34) , određen je jednomjesečni pritvor, dok je Mijat Stankić (38) pušten na slobodu jer nisu ispunjeni uslovi za određivanje pritvora.

Pritvor za Durak se određuje od 22. avgusta do 22. septembra.

Podsjećamo, Stankić i Durak su dječaka prije nekoliko dana ubili, a onda ga zakopali u obližnju šumu, te su nakon hapšenja su priznali ubistvo.

Zločin je otkriven nakon što je dječakov otac Slađan Rebić 18. avgusta prijavio njegov nestanak, jer u kući u Donjoj Kamenici nije zatekao sina. 

Centar za socijalni rad u Zvorniku skrb o Slađanovoj djeci dodijelio je Mijatu Stankiću i Fatimi Durak, a nakon što ih je, poslije razvoda od Rebića, napustila njihova majka. 

O ovom slučaju smo razgovarali sa komšijom i vlasnikom kuće u kojoj je dječak ubijen, pa poslušajte cijeli razgovor  u videu iznad.

Novinar: Alen Avdić
Kamera: Alen Alilović
Montaža: Ramiz Uzunović

 
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.