24.5.2017. 13:46
0
Kako je Zukić ostao na poziciji iako je u zatvoru? Zastupnici su istrčali iz sale da ne glasaju
Zastupnik Demokratske fronte u Parlamentu Federacije BiH Dženan Đonlagić je govorio za Source.ba portal o inicijativi opozicije za izglasavanje nepovjerenja Vladi FBiH.

Pored toga Đonlagić je vrlo otvoreno govorio o ponašanju zastupnika pri određenim glasanjima, kao i u slušaju 'Amir Zukić'.

Kaže da su zastupnici doslovno bježali iz parlamenta kako se ne bi izjasnili o čovjeku koji trenutno leži u zatvoru zbog prodaje radnih mjesta.

Prvi dio intervjua sa Dženanom Đonlagićem  možete pogledati u videu iznad.

Drugi dio intervjua možete pogledati na ovom linku: Ima li DF novca za struju i vodu i hoće li će doći do raspada stranke? Čemu tolika pažnja ako smo propali

Novinar: Alen Avdić
Kamera i montaža: Ramiz Uzunović

 
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.