21.6.2017. 17:54
18
Hadžibajrić o deložaciji Denisa Stojnića: Ili plati dug ili si deložiran, treće ne postoji!
Prije samog intervjua za Source.ba, Ibrahim Hadžibajrić, načelnik Općine Stari Grad, dobio je poziv od, kako kaže, Denisa Stojnića, koji ga je ozbiljno naljutio.

Oštru reakciju načelnika, u kojoj prijeti Stojnićima da će ih otjerati iz Starog Grada, smo zabilježili kamerom i možete je pogledati na ovom linku: Svađa Hadžibajrića i Stojnića: Ja ću vas otjerati iz Starog Grada, ja sam ovdje načelnik, jesi li me čuo?!

Sukob je nastao nakon što su Stojnići deložirani iz ugostiteljskog objekta u Starom Gradu, jer su dugovali 370.000 KM za kiriju. 

Službenici Općine Stari Grad Sarajevo ušli su u objekat „Tesla“, koji je u vlasništvu MMA borca i starogradskog vijećnika Denisa Stojnića, bez asistencije policije iako su pripadnici MUP-a KS bili prisutni.

Podsjećamo, službenici Općine  jučer ujutro su pokušali deložirati ugostiteljski objekat „Tesla“,  a deložacija je naložena jer Stojnić u roku od osam dana nije izmirio dug za objekat koji se nalazi u općinskom poslovnom prostoru.

Načelnik Ibrahim Hadžibajrić je kazao da je do sada naplaćeno dugovanje od 42 dužnike, te da ovaj slučaj neće biti iznimka.

Stojnić, tvrdi da je problem eskalirao kada je on s bratom Dadom podržao Abdulaha Skaku u izboru za gradonačelnika i Igora Gavrića za predsjedavajućeg Gradskog vijeća.

Cijeli razgovor sa Ibrahimom Hadžibajrićem možete pogledati u videu iznad:

Novinar: Alen Avdić
Kamera i montaža: Ramiz Uzunović

18
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.