23.3.2018. 12:19
34
"Dobio sam milion kritika zbog Konakovića, a Marija Šerifović koja podržava Šešelja može da dođe i napuni Zetru"
Sinoć je održan skup podrške osnivanju političkog projekta Narod i pravda, osnivača Elmedina Konakovića, bivšeg premijera KS.

U Domu mladih prisustvovao je veliki broj simpatizera Konakovića, među kojima je podršku bivšem premijeru dao i bh. glumac Enis Bešlagić.

Bešlagić  je kazao da je istjerivanje Elmedina Konakovića iz stranke bilo najbolje što je SDA uradila jer on sada ima za koga glasati.

"Moram priznati da je najbolji potez koji je SDA napravila u proteklih 10 godina to što te išćerala iz stranke, da imam za koga glasati", kazao je Bešlagić .

Bh. glumac kaže da je došao na skup da jasno i glasno kaže ko je i za šta je, i zato što je roditelj.

Pozvali smo Bešlagića kako bi nam objasnio otkud on na skupu i zašto je odlučio jasno i glasno stati uz Konakovića. 

Poslušajte u priloženom videu šta nam je rekao.

(Alen Avdić)

34
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.