8.8.2018. 17:07
11
"Za Jalu Brata i Bubu Corellija bi bilo zdravije da malo povedu računa o tome šta rade"
Za naš portal je govorio muzičar Armin Muzaferija. Armin je za Source.ba pričao o svom muzičkom djelovanju i planovima koje ima.

Muzaferija nam je kazao koje su to vrijednosti kojima se on vodi kroz život i muzičku karijeru, te pojasnio šta nikada ne bi sebi dospustio.

Komentarisao nam je i nove prvace u mizici, te odgovorio da li bi snimio duet sa treutno veoma popularnima Jalom Bratom i Bubom Corellijem.

Za Source je i zapjevao dio Halidove pjesme, a cijeli intervju s Arminom Muzaferijom možete poslušati i pogledati u videu iznad.

Novinar: Alen Avdić
Kamera: Almir Biber

 
11
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.