23.1.2019. 12:03
0
"Ne bavim se politikom. Nije bitno šta govori Davor i šta se priča na trgu, nego šta govore dokazi, a dokazi govore o ubistvu"
Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač ponovo je osuo po advokatu Ifetu Feragetu, govoreći da svjesno laže javnost iznoseći neistine bez ikakvih dokaza da su poznate sve činjenice u vezi sa ubistvom Davida Dragičevića.

Lukač je kazao da se Feraget pojavio u Republici Srpskoj u sastavu advokatskog tima koji je trebalo da zastupa slučaj “Dragičević”, a nakon što su ostali članovi advokatskog tima napustili zastupanje slučaja, jedini je ostao Ifet Feraget, po nalogu iz Sarajeva da u svakom smislu pokuša da iskoristi taj slučaj i održava nestabilnost u Republici Srpskoj. 

O svemu ovom se izjasnila i grupa "Pravda za Davida", koja je osudila ovakvo ponašanje ministra Lukača, davajući time podršku Ifetu Feragetu u daljem radu na ovom slučaju.

Šta o svemu kaže sam advokat Feraget poslušajte u priloženom snimku iznad.

(Alen Avdić)

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.