17.7.2023. 17:18
0
Muškarac iz Trebinja vikao na putnike u automobilu sa srbijanskim tablicama: Nemoj to da radiš ovdje. Jeste čuli? Zašto bacaš to čovječe? Jesi li normalan?
Muškarac koji je kod Trebinja zaustavio automobil kraljevačkih tablica i održao lekciju mladom paru što bacaju smeće kroz prozor postao je heroj na društvenim mrežama!

Snimak je navodno zabilježio Zoran Petrović iz Trebinja koji je na svom profilu na društvenim mrežama objasnio šta se tačno desilo.

– Voze se ispred mene u Trebinju, južna obilaznica, skoro pa centar grada. “Hladno” kroz prozor bacaju praznu flašu od litar i po. Momak i cura od tridesetak godina! KV tablica (Kraljevo). Morao sam da reagujem! Dirnulo me. Dobro došli svi dobronamjerni ljudi, ali svoje smeće nosite sa sobom ili bacajte na za to predviđena mjesta – napisao je Zoran.

Na dramatičnom snimku, vidi se muškarac koji je nasred lokalnog puta zaustavio automobil i upozorio momka i djevojku da ne bacaju smeće kroz prozor.

– Je l’ bacate u Kraljevu smeće tako kroz prozor iz auta? A gospođice – pitao je muškarac koji snimao muškarca i ženu iz automobila.

Vozač je pokušao da se opravda riječima da djevojka nije bacila smeće nego da je slučajno izletjelo.

– Nije joj izletjelo nego sam ja vidio da ste bacili. Nemoj to da radiš ovdje. Jeste čuli? Zašto bacaš to čovječe? Jesi li normalan? Zaboljelo me to brate! Ja to u Srbiji ne radim nikad. Ja kad dođem u Srbiju to nigdje nikada ne radim – rekao je muškarac.

 
Trebinje
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.