6.11.2023. 16:13
0
Nakon objavljivanja snimka mokrenja na banjalučkoj ulici, nesretnu ženu vrijeđali pa se objesila: Porodica traži osobu koja ju je snimila
Okružno javno tužilaštvo Banjaluka obaviješteno je da je D.M. iz Banjaluke, koja je nedavno snimljena kako vrši nuždu na javnom mjestu, počinila samoubistvo, a da li će neko odgovarati zbog snimanja i objavljivanja spornog snimka za sada nije poznato.

U OJT Banjaluka za ATV kažu da ih je policija 5. novembra obavijestila da je D.M. izvršila samoubistvo.

”Kako u konkretnom slučaju nije bilo elemenata krivičnog djela tužilac je naložio policijskim službenicima PU Banjaluka, da izvrše uviđaj na licu mjesta uz prisustvo dežurnog mrtvozornika. Tužilaštvo za sada nije zaprimilo izvještaj o smrti navedenog lica”, navode u OJT Banjaluka.

Dodaju da će, nakon što im izvještaj bude dostavljen, odlučiti o daljim koracima.

”Kada zaprimimo izvještaj utvrdiće se sve činjenice i okolnosti, te da li postoje elementi nekog od krivičnih djela predviđenih Krivičnim zakonikom Republike Srpske”, navode u OJT Banjaluka.

Podsjetimo, nakon što je sporni snimak objavljen na društvenoj mreži ”Iks”, korisnici su D.M. verbalno linčovali.

Porodica žene za ATV je rekla da su pokrenuli sve kako bi se pronašla osoba koja ju je neovlašteno snimala i eksploatisala snimak na društvenim mrežema.

Ona je izvršila samoubistvo vješanjem.

Takođe, porodica želi da se sazna i ko je nesrećnoj ženi slao uvredljive poruke.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.