11.4.2024. 12:50
0
Nije riječ o NATO-a sastavu: Rezervni bataljon EUFOR-a stigao u BiH
FOTO: X
Trupe Strateških rezervnih snaga (SRF) EUFOR-a su već u Bosni i Hercegovini, a sada je stigla i njihova oprema. Uskoro će vršiti patrole širom BiH i obuku sa snagama EUFOR-a na terenu i sa pripadnicima Oružanih snaga BiH.

To je saopćeno iz EUFOR-a.

Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić izjavio je jučer da NATO šalje bataljon rezervnih snaga u BiH.

Ipak, u našu zemlju su stigle rezervne snage EUFOR-a iz Francuske.

Početkom ovog mjeseca komandant EUFOR-a generalmajor Laszlo Sticz je kazao da će francuske snage iz sastava strateških rezervnih snaga EUFOR-a bit će raspoređene.

(Erna H.) 

 
EUFOR
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.