7.4.2024. 16:52
0
Nova tragedija na bh. cestama: Žena sa Ilidže Golfom sletila sa puta, preminula je u bolnici
Prema informacijama iz Ministarstva unutrašnjih poslova Zapadnohercegovačkog kantona (MUP ZHK), u 3.35 sati prijavljena je nesreća koja se dogodila na magistralnoj cesti M-17.5, na lokalitetu Lipovica - Gradac.

Kako je za Hercegovina.info potvrdila dežurna tužiteljca Tužilaštva ZHK, E. G. (32) sa Ilidže je bila na mjestu vozača automobila Golf, dok je M. P. (43) iz Užica bio na mjestu suvozača u tom vozilu.

- Došlo je do slijetanje vozila s kolovoza u mjestu Lipovica, te su E. G. i M. P. vozilima hitne pomoći prevezeni u SKB Mostar na ukazivanje ljekarske pomoći. Od posljedica zadobivenih povreda, tokom jutra je preminula E. G., dok je M. P. za sada stabilnog zdravstvenog stanja, kazala je tužiteljica za Hercegovina.info.

O nesreći je obaviještena dežurna tužiteljica, koja je ovlastila pripadnike Policijske uprave Posušje koji su uradili uviđaj. 

Automobil je izuzet u krug PU Posušje gdje će narednih dana biti urađena neophodna vještačenja.

Po naredbi dežurne tužiteljice tokom sutrašnjeg dana bit će obavljena i obdukcija tijela smrtno stradale osobe.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.