9.4.2024. 14:01
0
Strah u Banjaluci: Nepoznati muškarac mamio djecu da uđu u njegov automobil
FOTO: ilustracija
U Banjaluci, roditelji vrtićke djece su uznemireni nakon što su primili informacije o nepoznatom muškarcu koji je navodno pokušavao mamiti djecu da uđu u njegov automobil nudeći im novac.

Policija je pokrenula istragu nakon što su se ove informacije pojavile u viber grupi, koja okuplja više roditelja.

Prema prijavi, nepoznata osoba u crnom Golfu, s zatamnjenim staklima, navodno je pokušala nagovoriti djecu u naselju Lazarevo da uđu u automobil nudeći im novac.

Sličan incident prijavljen je i u naselju Petrićevac.

Nadležna policijska stanica je obaviještena da se nepoznato lice iz vozila tipa “golf” obraćalo maloljetnom licu nudeći mu novac i vožnju, što je izazvalo strah i uznemirenost kod djece.

Portparolka PU Banja Luka, Milana Stojnović, izjavila je da policija preduzima sve potrebne mjere kako bi provjerila ove navode i utvrdila identitet osobe ili osoba iz automobila.

Banjaluka
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.