30.1.2018. 13:54
0
Razveselite vaš dom preslatkim „frejmićem“
frejmic
frejmic
frejmic
frejmic
frejmic
frejmic
frejmic
frejmic
Koliko puta ste poželjeli osvježiti svoj životni prostor, ali niste to znali učiniti na pravi način? Često tražite nešto unikatno i posebno, ali ipak takvo nešto ne možete pronaći.
Postoji idealno rješenje za vas. Unošenjem ovog detalja u svoj dom, unijet ćete toplinu i vedrinu, a sigurno će vam izmamiti osmijeh na lice pri svakom pogledu. Još niste čuli za frejmić? Frejmić nije samo obični okvir za slike. Frejmić je ručno rađeni okvir koji je kreiran sa mnogo ljubavi i pažnje, a najbolje od svega je što njegov sadržaj birate upravo vi. 

Frejmići su jedinstveni i personalizirani okvirovi koji se razlikuju od svih drugih koje možete pronaći na našem tržištu, a nastali su u kreativnom svijetu Nejre Spahić, diplomirane inženjerke elektrotehnike. 

Iako njeno zanimanje i kreativni rad nemaju mnogo zajedničkih poveznica, ljubav prema kreativnim i unikatnim poklonima je nadvladala, tako da svaku minutu slobodnog vremena provodi u stvaranju frejmića, kako bi se pobrinula da na najljepši i najkreativniji način sačuvate sve vaše drage uspomene, a istovremeno svoj dom obogatite posebnim detaljem i tako se istaknete od drugih.

Nejra ističe da je oduvijek bila u potrazi za jedinstvenim i neobičnim poklonima za svoje najdraže i konstantno se suočavala sa istim problemom: nemogućnost pronalaska i kupovine onog što želi na našem tržištu. Rješenje za ovaj problem pronašla je u kreiranju i sprovođenju vlastitih ideja u djelo. Počela je sa izradom ručno rađenih čestitki, unikatnih pletenih rukavica za parove i dekoracija za prvi rođendan, da bi se nakon malo detaljnijeg istraživanja tržišta odlučila za izradu jedinstvenih ručno rađenih Frejmića, jer ih smatra idealnim za čuvanje najdražih uspomena.

Svaki dio frejmića je u potpunosti ručno rađen, počevši od okvira pa do unutrašnjeg dijela, a posebno se ističe mogućnost stvaranja personaliziranih detalja koji će obilježiti rođenja vaših najdražih, rođendane, godišnjice, vjerske i novogodišnje praznike i sve druge bitne trenutke. Kao i svaki ručni rad i izrada frejmića je izuzetno zahtjevan proces koji iziskuje mnogo uloženog vremena, preciznosti i urednosti pri izradi svakog zasebnog dijela, ali time se postiže da konačni proizvod izgleda kvalitetno i prefinjeno. Cilj Frejmića je postati prepoznatljiv i nezaobilazan detalj svakog doma koji će uvijek privlačiti poglede i buditi najljepše emocije.

Ukoliko i vi volite poklanjati neuobičajene, unikatne i jedinstvene poklone, ili ipak želite jedan za sebe, svakako pratite  Facebook i Instagram stranice Frejmića. Frejmić željno iščekuje vaše upite kako bi najljepše uspomene sačuvali zauvijek!
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.