2.9.2023. 15:24
0
Budimir: U hercegovačkom derbiju protiv Zrinjskog idemo na pobjedu
Nogometaši Širokog Brijega u ponedjeljak od 20 sati igraju hercegovački derbi protiv Zrinjskog na stadionu pod Bijelim brijegom.

Trener Marijan Budimir najavio je da će hercegovački derbi biti uzbudljiva i sadržajna utakmica.

- Čestitam Zrinjskom na plasmanu u Konferencijsku ligu. Rezultat koji su napravili je veliki za njihov klub i za nogomet u BiH. Mi ne idemo u Mostar kao favoriti, ali se i nas nešto pita u ovoj utakmici. Idemo na ovo gostovanje s otvorenim gardom. Imamo još dva treninga do utakmice i svi igrači su spremni osim Benića koji je ozlijeđen od ranije. Oni primaju dosta golova, ali isto tako dosta i zabijaju. Imaju oni svoje prednosti i mane, a moji igrači će probati iskoristiti njihove slabije strane kako bi došli do prednosti. Oni imaju dosta iskusnih igrača koji su kvalitetni, a tu prije svega mislim na Bilbiju. Za ovu utakmicu kao i za sve dosadašnje ćemo se dobro pripremiti – kazao je Budimir.

Dodao je da će biti potrebno puno koncentracije kod ubačaja sa strane i pokušati iskoristiti prostor u obrani Zrinjskog.

- Naš rad je uvijek isti i predanost treninzima je način na koji želimo iz utakmice u utakmicu podizati kvalitetu igre. Kako se bliži kraj tjedna i kako dolaze utakmice tako se više fokusiramo na pripremu za određenu utakmicu. Rastemo iz utakmice u utakmicu i nikoga se ne bojimo. U ovom hercegovačkom derbiju protiv Zrinjskog idemo na pobjedu – naglasio je trener Širokog.

Branič Ivan Pranjić istaknuo je da je hercegovački derbi uvijek posebna utakmica koja nosi veliki naboj.

- Ovo će biti jedna jako teška utakmica. Zrinjski je vrhunska momčad koja ima pojedince koji mogu u svakom trenutku jednim potezom riješiti utakmicu. Zato moramo biti koncentrirani i fokusirani kako bismo mogli odigrati dobru utakmicu. Idemo u Mostar puni samopouzdanja i vjerujemo da možemo doći do pobjede – rekao je Pranjić.

Glavni sudac ove utakmice biti će Antoni Bandić iz Gruda.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.