17.11.2023. 8:23
0
Evo kako su reagovali regionalni mediji na sinoćnji poraz Zmajeva
FOTO: NFSBiH
Bruka, blamaža, debakl, riječi su koje koriste regionalni mediji u osvrtu na generacijsku sramotu i težak poraz Zmajeva od Luksemburga rezultatom 4:1.

- Bruka Save Miloševića i Bosne i Hercegovine. Luksemburg ih preslišao, pa ispratio kući sa četiri gola u mreži - naslov je koji donosi srbijanski Telegraf.

Isti medij prenosi i izjavu selektora BiH da Zmajevi nisu za ovaj nivo takmičenja i da je to realnost.

- Nova bruka BiH i Save Miloševića - naslov je portala B92.

I mediji u Hrvatskoj ispratili su bolan poraz Zmajeva.

- Blamaža Bosne i Hercegovine u Luksemburgu, navijači prekinuli utakmicu - piše portal 24sata.hr.

Oni se osvrću i na detalj iz prvog poluvremena kada su u teren s tribina doletjele baklje, aludirajući da je to protest zbog sudijske odluke da dosudi penal za domaće, što uopće nije tačno.

- Debakl BiH u Luksemburgu. Bijesni navijači bakljama prekinuli susret - naslov je portala Index.hr.

Iz grupe J plasman na EURO izborili su Portugal i Slovačka. Pobjedom protiv BiH treću poziciju u grupi potvrdio je Luksemburg. Island je trenutno četvrti sa 10 bodova, BiH je peta sa devet, a Lihtenštajn na šestoj poziciji nema osvojenih bodova.

(Aldin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.