21.9.2017. 17:24
0
"Policajac me uhvatio za ruku i zaboljelo me to. Prilazi mu Emir Spahić i govori: 'Halo, je li se tako ponašaš prema mojoj porodici?'"
Almedin Brizzo Begić, momak rodom iz Breze, je neko ko već duži niz godina, s velikim žarom, prati utakmice fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Nekako je sve počelo još prije 13 godina kada se Brizzo na jednom treningu reprezentacije upoznao sa Emirom Spahićem.

Osim što je bio na preko 40 utakmica širom Evrope i svijeta kada je u pitanju naša nacionalna selekcija, Almedin je i veliki kolekcionar dresova. Uglavnom se radi o dresovima koje lično dobije od fudbalera.

Sa Brizzom smo, tokom intervjua za Source.ba portal, razgovarali o njegovim doživljajima kada je u pitanju reprezentacija BiH, upoznavanju sa igračima naše reprezentacije, putovanjima, navijačima u BiH i dresovima koje sakuplja.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Ramiz Uzunović
Montaža: Ramiz Uzunović

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.