29.10.2019. 16:44
0
"Ja mislim da su mi zapalili restoran. Sve mi je izgorjelo, imao sam opreme u vrijednosti od 50.000 KM. Deset godina smo ovo gradili, a sada je sve otišlo u pepeo"
Na jezeru Perućac (plaža Oštrika) sinoć je u potpunosti izgorio ugostiteljski objekt u vlasništvu Jasmira Beganovića. Uzrok požara još nije poznat, a uviđaj je u toku.

Policijski službenici su izašli na lice mjesta, ali još nije poznat tačan uzrok požara. 

- Jutros oko 09.30 sati, Policijskoj stanici Srebrenica prijavljeno je da je u toku prethodne noći, na ugostiteljskom objektu u mjestu Prohići, općina Srebrenica, izbio požar. Po prijavi su postupili pripadnici PU Zvornik koji će izvršiti uviđaj na licu mjesta. Tačan uzrok požara i visina materijalne štete biće naknadno utvrđeni – kazao je za Fenu portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar. 

Za Source.ba portal danas je govorio Jasmir Beganović koji je poručio kako sumnja da mu je objekat namjerno zapaljen, te da je sada ostao bez ičega.

Novinar: Haris Ahbabović

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.