27.2.2024. 14:31
0
Objavljena prognoza za sutra: Oblačno, temperatura zraka do 18 stepeni
FOTO: screenshot
U Bosni i Hercegovini danas je pretežno oblačno vrijeme. Kiša je zabilježena u centralnim, istočnim, sjeverozapadnim područjima Bosne i ponegdje na sjeveru i sjeverozapadu Hercegovine.

Temperature zraka u 13.00 sati: Bjelašnica 0; Bihać 10; Ivan-sedlo 11; Livno, Sokolac 12; Sanski Most 13; Banja Luka, Bugojno, Drvar, Sarajevo, Široki Brijeg, Zenica 14; Prijedor, Trebinje 15; Mostar, Neum 16; Srebrenica 17; Bijeljina, Gradačac, Stolac, Tuzla 18 i Zvornik 19 stepeni.

Sutra se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno oblačno vrijeme. Poslijepodne i tokom noći povremeni i slabi lokalni pljuskovi su mogući u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od 6 do 12, a dnevna od 12 do 18 stepeni.

U Sarajevu će biti pretežno oblačno. Jutarnja temperatura oko 6, a dnevna oko 16 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(Erna H.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.