5.3.2024. 8:01
0
U BiH danas pretežno oblačno: Temperature do 18 stepeni
FOTO: BHRT
U Bosni i Hercegovini jutros preovladava sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost.

Temperature zraka u 07.00 sati: Bjelašnica -2; Drvar, Sanski Most, Sokolac 1; Banja Luka, Bugojno, Prijedor 2; Bihać, Doboj 3; Ivan-sedlo, Livno, Tuzla 4; Zenica 5; Gradačac, Sarajevo, Široki Brijeg 6; Mostar, Stolac 8 i Neum 10 stepeni. Atmosferki pritisak u Sarajevu iznosi 935 hPa, za 7 hPa je niži od normalnog i lagano raste.

Danas će u Bosni i Hercegovini preovladavati umjereno, ponegdje pretežno oblačno vrijeme. Poslijepodne ili tokom noći slabi lokalni pljuskovi su mogući u istočni, sjevernim područjima Bosne i na jugoistoku Hercegovine. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Dnevna temperatura zraka od 12 do 18 stepeni.

U Sarajevu će biti sunčano uz umjeren porast naoblake tokom dana. Poslijepodne su mogući slabi lokalni pljuskovi. Dnevna temperatura zraka oko 13 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.