2.8.2023. 16:55
0
U Tučepima se zbog ležaljki potukli koncesionar i turista
Na plaži u Tučepima u srijedu je došlo do sukoba između koncesionara i turista.

Turist je, stigavši na plažu, stavio svoje ručnike i ležaljke na mjesto pored koncesionarovih ležaljki, što je kod njega izazvalo veliku ljutnju, ispričala nam je čitateljica koja je svjedočila događaju.

“Došao je do turista te ga počeo gurati i vikati na njega. Prije nego sto sam počela snimati, koncesionar je gurnuo čovjeka s njegove vlastite ležaljke, te ju bacio”, ispričala je turistkinja za 24sata.

Kako su potvrdili iz PU splitsko-dalmatinske, dojavu o sukobu zaprimili su poslije 11 sati. Službenici su po izlasku na mjesto događaja utvrdili da nema potrebe za daljnjim postupanjem jer su muškarci sami riješili problem. Navodno je problem predstavljala jezična barijera.

“Ovaj koncesionar zauzme gotovo sva dobra mjesta s ležaljkama ili ručnicima koje stavlja po plaži pa ih onda kasnije pokupi. To radi kako bi ljudi mislili da nema više mjesta, a onda im on nudi svoje ležaljke. Ovo se događa posljednjih pet godina, otkada smo ovdje”, rekla je.

Video možete pogledati OVDJE.


(Admir O.)

Tuca
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.