6.7.2023. 13:44
1
Mlada potezom na svadbi šokirala mladoženju i svatove
Svadbe u Srbiji naširoko su poznate po dobrom provodu. A da dobar provod pored muzike i igranja veselih gostiju podrazumijeva i opuštanje uz koju čašicu rakije nešto je na šta nas je još jednom podsjetila mlada iz Srbije, koja je, ne mareći za poglede drugih eksirala čašicu alkohola.

 Na TikToku se pojavio snimak svadbe u Srbiji kada je glavni akter mlada sva sređena, od šminke do vjenčanici, pored svog izabranika “potegla” čašicu rakije i popila je naiskap. Njegova reakcija takođe se prepričava.

Kako se vidi na snimku u čijem opisu stoji “Ti si kćerko tatin sin”, dok su se gosti veselili uz harmonikaše i uz pjesmu “Danas majko ženiš svoga sina” mlada njen muž uzeli su po čašicu rakije kako bi nazdravili, prenosi Blic.


I dok je mladoženja popio jedva gutljaj pića, mlada je rakiju eksirala bez imalo blama. Kada je mladoženja shvatio šta je uradila, na licu se moglo vidjeti da je u potpunom šoku.

U komentarima su mnogi podržali mladu i njeno ponašanje, a bilo je i onih smiješnih komentara.

“To snajka”, “Tako se to radi”, “Nivo profesionalnca”, “Čak ni izraz lica nije promjenila”, “Prava domaćica”, “Trezni se, gleda nas narod”, “Lijepa na mamu, a pije na tatu”, “On je oženio da kuva kao mama, a ona pije kao tata” bili su samo neki od komentara ispod videa.

@semir.opasna.diagnoza ti si kćerko tatin sin 😂😂 #smeh #smehdosuza #balkan #balkantiktok #semiropasnadiagnoza #fy #fyp ♬ Originalton - semir.opasna.diagnoza

(Admir O.)

 

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.