3.1.2024. 14:45
0
Restoran u hercegovačkom gradu nudi nevjerovatnu platu: "Mi imamo samo dva uvjeta..."
FOTO: ilustracija
Mnogi ugostiteljski nastoje na sve moguće načine da zadrže postojeće radnike ali i da zaposle radnu snagu koja im nedostaje. Nedostatak radne snage je najviše izražen upravo u ovoj branši.

Restoran u hercegovačkom gradu Stocu, nudi čak i nevjerovatnu platu za današnje uslove. 

Plata koju ovaj porodični restoran nudi je čak 3.000 KM, a kako kažu, prijava i topli obrok i doprinosi su obavezni. Smještaj je također obezbijeđen, navode u oglasu. 



Kako kažu, oni imaju dva uslova: da ste dobra osoba i da stojite iza onoga šta kažete.

Ovaj oglas je komentarisao i federalni parlamentarac Sanel Kajan uz pohvalu za vlasnike. 

"Ne znam ko su vlasnici, nemam nikakvu ličnu korist ili bilo šta slično - ali ovo vrijedi objave i dijeljenja. Svaka čast i sve pohvale. Ako je ovo zaista istina, moja porodica će biti vaš redovni gost. I siguran sam da gostiju neće faliti. Još jednom, bravo na ovom potezu! Uz nadu da će se i ostali ugledati na vas.", kazao je Kajan.

(Erna H.) 

0
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.