4.8.2023. 14:20
0
Baho otvorio dušu: Sine moj, dao si najbolje objašnjenje. Pa zamisli da on nakon utakmice, ustane iz kreveta i kaže: "Komentator je kriv za poraz!"
Po starim "dobrim" navikama , bh. klubovi još u ranim fazama, završavaju avanture u evropskim takmičenjima. Nakon Sarajeva, sinoć su to uradili Borac i Željezničar, dok kao jedni preostali učesnik u Evropi, ostaje mostarski Zrinjski.

Navike koje se godinama, nažalost, teško mijenjaju. Od čega zavisi uspjeh bh. klubova, zašto nam se uvijek ponavlja isti scenario, te hoćemo li napokon imati jednog bh. predstavnika u grupnim fazama evropskih takmičenja??? Pitanja koja iznova postavljamo svake godine. 

Nada još tinja, jer nakon dva pretkola, knjiga je spala na jedno slovo, Zrinjski. Klub koji po svemu prikazanom proteklih nekoliko sezona, zaslužuje da se nađe u jednom elitnom evropskom takmičenju.

O stanju u bh. fudbalu i sportu razgovarali smo sa jednim od najpoznatijih sportskih komentatora sa ovih prostora, Sabahudinom Topalibečirevićem - Bahom.

U priloženom videu poslušajte šta je rekao za naš portal.


Novinar: Admir Oručević

 
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.