21.7.2022. 15:55
2
Niču nove zgrade u glavnom gradu - U centru Sarajeva se gradi elitno naselje: Samo za stanare teniski teren, zatvoreni bazen, spa i fitness centar, restorani..
U Sarajevu je zvanično započela gradnja stambeno-poslovnog kondominijuma Park Residence. Investitori tvrde da će projekt “potpuno promijeniti vizuelni identitet Sarajeva i započeti novu eru komfora u elitnom životnom prostoru”.

"Nakon završene faze rušenja, uklanjanja postojećih objekata na lokalitetu i pripremnih građevinskih radova te po dobivanju pravosnažne građevinske dozvole, započeli su glavni građevinski radovi na izgradnji ovog jedinstvenog projekta", saopštili su investitori prošlog mjeseca.

Odgovornost izvođenja armirano-betonskih radova povjerena je kompaniji “Duljević” Sarajevo.

Park Residence čini pet kula sa apartmanima koji su toplim vezama direktno povezani sa garažama i svim ostalim sadržajima kondominijuma, smještenim u prizemlju i mezaninu, etažama koje čine postament stambenih kula.

Počela izgradnja luksuznog naselja u Sarajevu investitora Emira Granova -  Akta.ba

Park Residence će ponuditi raznovrstan sadržaj isključivo stanarima među kojima se ističu zatvoreni bazen, spa i fitness centar, zatvoreni multifunkcionalni prostor za sportske aktivnosti, te otvoreni teniski teren.

Ugledni arhitekta Hasan Ćemalović o opasnostima gradnje luksuznog kompleksa  u Sarajevu - Radiosarajevo.ba

Pored rekreacije i wellness-a, u sklopu Park Residencea su i kino sala i konferencijska sala kao i dječije igraonice otvorenog i zatvorenog tipa.

Stanari također mogu uživati u sadržajima Gallery Shopping Malla lociranog u prizemlju kondominijuma i koji će odgovoriti na svakodnevne potrebe stanara – supermarket, apoteka, frizerski i kozmetički salon, restoran i sl.

Iza projekta je poznati bh. poduzetnik Emir Granov sa investitorima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Park Residence će se nalaziti u naselju Crni Vrh u općini Centar.

Novinar: Ajdin Balićevac
Snimatelj i montaža: Kenan Ćemo

2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.