15.5.2023. 10:28
0
"Svjestan sam diskutabilnih stavova Vlaisavljević, HDZ nije želio promijeniti to ime"
Igor Stojanović, potpredsjednik Federacije BiH, izjavio je da je vrlo svjestan diskustabilnih stavova federalne ministrice kulture Sanje Vlaisavljević.

On ističe da je stavio potpis na formiranje Vlade FBiH u kojoj se našlo i ime ministrice Vlaisavljević zbog manje štete po građane FBiH.

- Duboko sam svjestan njenih političkih stavova koji su vrlo diskutabilni, odlučio sam se staviti potpis za novi saziv Vlade FBiH jer je u tom trenutku bilo mnogo manja šteta za građane Federacije, nego ostaviti Novalića bez tri ministra nakon četiri i pol godine u tehničkoj Vladi FBiH, rekao je Stojanović.

Potom je podsjetio na svoje pismo koje je uputio predsjednicima stranaka, a u kojem se govorilo i pojedinim imenima u Vladi FBiH.

- Nažalost, nije bilo sluha i HDZ nije želio promjeniti to ime. Osim Sanje Vlaisavljević insistirao sam i na nekim drugim imenima, kazao je on u intervjuu za BHRT.


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.