1.4.2024. 14:02
0
Delegacija SDP-a u Banja Luci: Susreti s građanima predstavljaju stvarnu sliku Banjaluke
FOTO: sdp
Delegacija zvaničnika Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine na svim nivoima danas je u posjeti Banjaluci.

Prilikom posjete klubu zastupnika SDP BiH u Narodnoj skupštini RS istaknuta je važnost glasa SDP-ovih zastupnika za cjelovitost Bosne i Hercegovine, te promoviranje ravnopravnosti i zaštite pravnog poretka države.

Banja Luka je jedna od sredina u Bosni i Hercegovini koja treba da igra ključnu ulogu u ostvarenju razvojnih ciljeva naše domovine i kreiranju stabilnog društva ravnopravnih građana.

Stoga je ova posjeta prilika da istaknemo važnost svakog dijela BiH, te da zajedno radimo na izgradnji otvorenog i inkluzivnog društva koje cijeni raznolikost i poštuje prava svih građana. Kroz dijalog i saradnju želimo naglasiti našu predanost osiguranju da svaki pojedinac u našoj zemlji uživa u istim pravima i mogućnostima, poručeno je danas.

Ovaj posjet predstavlja korak ka jačanju saradnje, te izražava čvrstu posvećenost cjelovitosti i napretku Bosne i Hercegovine na svakom njenom pedlju.

Tokom šetnje centrom Banja Luke predstavnici SDP-a su razgovarali s građanima o svakodnevnim problemima čije rješavanje treba biti u fokusu politika u BiH.

SDP
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.