1.4.2024. 14:16
1
Mladi kupci stanova najavljuju nove proteste i tužbu protiv Vlade KS
FOTO: n1
Neformalna grupa mladih koji su ostvarili prava na subvenciju za rješavanje stambenog pitanja u Kantonu Sarajevo priprema kolektivnu tužbu prema Vladi KS te najavljuje mogućnost novih protesta ukoliko ne dobije odgovor na upućene inicijative za isplatu dodatnih sredstava.
U saopćenju za javnost navode da razmatraju podizanje kolektivne tužbe zbog iznosa subvencije od 4.800 KM umjesto 10.000 – 12.000 KM, kako je bilo predviđeno raspisanim javnim pozivom.

Do čitave zbrke je došlo jer su kriteriji smanjeni te je aplicirao dosta veći broj aplikanata nego što se to očekivalo te je odlučeno da svi koji su zadovoljili uslove javnog poziva dobiju po 4.800 KM.
Vlada KS
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.