18.11.2023. 14:55
0
Automobil se prevrnuo na krov kod Semizovca, ogromne gužve se stvorile
Na magistralnom putu Sarajevo - Olovo, kod Semizovca dogodila se saobraćajna nesreća. Čitatelji nam javljaju da je došlo do izlijetanja sa ceste i prevrtanja jednog vozila na krov.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo nam je potvrđeno da im je prijavljeno da se nesreća dogodila. No, kako ističu, nemaju informacija da li je bilo povrijeđenih.

Dodaju da su na mjestu događaja kolege iz PU Vogošća, koje obavljaju uviđaj.

Zbog ove nesreće i uviđaja saobraćaj se odvija otežano, odnosno naizmjenično jednom trakom zbog čega su se formirale dugačke kolone u oba smjera. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.