4.3.2024. 15:54
0
Skupština Crne Gore 11. marta o prijedlogu za razrješenje Andrije Mandića
Sjednica Skupštine Crne Gore, na čijem je dnevnom redu je prijedlog za razrješenje predsjednika parlamenta Andrije Mandića, biće održana u ponedjeljak, 11. marta.

Iz crnogorskog parlamenta saopšteno je da će Mandić, shodno dogovoru koji je postignut na današnjem Kolegijumu predsjednika Skupštine, sazvati prve dvije sjednice prvog redovnog, proljećnog, zasjedanja u ovoj godini.

Prva sjednica biće održana u četvrtak, 7. marta, u zgradi Skupštine na Cetinju, a na dnevnom redu biće prijedlozi zakona o potvrđivanju više međunarodnih sporazuma i konvencija.

Druga sjednica će biti održana u zgradi Skupštine Crne Gore u Podgorici 11. marta, sa početkom u 12 sati.

Na dnevnom redu druge sjednice će, osim prijedloga za razrješenje Mandića, biti i prijedlozi zakona o izmjenama Zakona o visokom obrazovanju, o dopunama Zakona o biračkom spisku i o međunarodnoj razvojnoj saradnji i međunarodnoj humanitarnoj pomoći.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.