4.4.2024. 11:16
0
Ovako su otkriveni radnici vodovoda koji su ubili malenu Danku Ilić: Na službenom vozilu pronađeni tragovi krvi. DNK analizom potvrđen identitet djevojčice
Dvojica radnika vodovoda bacila su tijelo nestale Danke Ilić (2) na divlju deponiju na Starobanjskom putu nakon što su djevojčicu udarili ispred dvorišta pojate gdje se igrala sa majkom i bratom.

Kako saznaje "Blic" u službenom vozilu Vodovoda su pronađeni tragovi krvi, nakon čega je urađena DNK analiza i potvrđen identitet nestale Danke Ilić.

- Po planu rada preduzeća, bilo je poznato ko je vozio automobil u kritično vrijeme, provjerom baznih stanica, to je i potvrđeno. Osumnjičeni su privedeni i odmah priznali ubistvo - kaže izvor "Blica".

Ranije danas su pronađeni tragovi krvi na automobilu forenzičkom istragom i na osnovu toga su privedene dvije osobe.

- Policija je uhapsila dvije osobe koje su izvršile ubistvo male Danke Ilić i koje su priznale zločin - rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, pa nastavio:

- Imamo loše vijesti za Danku. Policija je uhapsila dva lica koja su, ako dobro razumijem, izvršila ubistvo male Danke. Kako shvatam priznali su djelo. 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.