13.4.2024. 22:41
0
Na društvenim mrežama objavljuju se snimke dronova lansiranih iz Irana na Izrael
Nakon što su objavljene informacije da je Iran lansirao desetine dronova na Izrael, na društvenim mrežama su se pojavili navodni snimci lansiranih dronova.

Podsjetimo, izraelski mediji objavili su da je Iran lansirao dronove prema Izraelu. Sve je potvrdio glasnogovornik izraelskih obrambenih snaga Daniel Hagari.


U javnom obraćanju upozorio je građane da kada čuju sirene krenu prema skloništima te da tamo čekaju daljnje informacije kao i da se informiraju isključivo preko službenih kanala. Hagari je rekao da dronovima treba neko vrijeme da stignu do Izraela, ali da nema potrebe za panikom.

(Ajdin B.)

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.