10.5.2018. 13:46
1
"Hvala Manijacima što i danas spominju moje ime. Ne želim da kudim ni Adu, a ni Želju"
Edis Mulalić trenutno je bez angažmana nakon što je završio trenerski posao u ekipi Mladosti.

Prema pisanju crnogorskih medija za njegove usluge interesuje se Budućnost iz Podgorice.

Mulalić je za Source portal u telefonskom razgovoru potvrdio da je bilo razgovora sa pojednim crnogorskim timovima, ali da još definitivno ništa nije odlučeno.

Mulalić je u Crnoj Gori već imao priliku raditi, i to vrlo uspješno, vodeći Dečić. Pod njegovim vodstvom ovaj klub je u prvenstvu bio sakupio 50 bodova i zauzeo peto mjesto, što je dotad bio ujedno i najveći uspjeh u klupskoj historiji.

Osim Budućnosti, za Mulalićeve usluge se interesuje i nekoliko klubova iz Premijer lige BiH, a opće je poznato da bi ga velika armija navijača Željezničara ponovo rado vidjela na klupi Plavih sa Grbavice.


Cijeli razgovor sa Edisom Mulalićem poslušajte u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.