16.11.2018. 16:54
26
Damir Nikšić se pridružio Ani Babić u 'akanju' himne: Kad malo bolje razmislimo, šta će nam riječi za himnu pored ovakvih izvedbi
Predsjedavajuća Skupštine Kantona Sarajeva Ana Babić je na konstituirajućoj sjednicu koja je održana danas održala svoj posljednji "performans".

Ana Babić je do sada otvarala sjednice vokaliziranjem himne Bosne i Hercegovine.

Sa ovim "performansom" završila je svoj četverogodišnji mandat. Međutim, danas je po prvi put u svojoj izvedbi imala 'podršku' u liku novoizabranog zastupnika SDP-a i konceptualnog umjetnika, Damira Nikšića.

Kako je to izgledalo na današnjoj sjednici pogledajte OVDJE.

Kad malo bolje razmislimo, šta će nam riječi za himnu pored ovakvih izvedbi. Da li je Ana Babić dobila svog nasljednika?

Za Source portal, Nikišić je prokomentarisao zbog čega je nesebičnu podršku pružio Ani Babić. 

Njegov komentar možete preslušati u priloženom videu.



Novinar: Admir Oručević

26
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.