17.6.2019. 11:43
0
"Ne mogu oni da budu gori, koliko ja mogu da budem bolji!"
Danas svi podržavaju rukomet u BiH. Sve nas raduje historijski uspjeh našeg nacionalnog tima i plasman na Evropsko prvenstvo.

Međutim, ako pogledamo u kakvoj se situaciji bh. rukomet nalazio prije nešto manje od godinu dana, bit će nam jasno kolike razmjere ima uspjeh naših momaka.

Prošle godine  je na adresu našeg rukometnog saveza stiglo pismo EHF, u kojem su nam čelnici krovne kuće evropskog rukometa zaprijetili su da će suspendovati reprezentaciju BiH i sve naše klubove.

U takvoj situaciji kada je rukometni savez ostao bez predsjednika, kada funkciju sekretara nije imao ko da obvlja, kada su svi računi bili blokirani, kada su im svi okrenuli leđa i tada kao i danas reprezentaciju je vodio isti čovjek, Bilal Šuman.

U intervju koji je dao za naš portal u augustu prošle godine, i pored svih teškoća govorio je sa optimizmom o budućim vremenima.

Tada smo ga pitali, šta ga to još zadržava na selektorskoj poziciji? Njegov odgovor možete poslušati u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Almir Biber

 
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.