18.5.2021. 13:04
1
"Pitati ću Komšića: Željko, zašto si koalirao baš sa SDA, objasni mi molim te, zašto si napustio 'Šestorku'?! Moguće je da i meni okrene leđa kasnije"
Predsjednik 'Platforme za progres' Mirsad Hadžikadić govorio je danas za naš portal.

Ujedinjenje ili koaliranje, na šta je Platforma za progres spremna? Ukoliko dođe do ovih ishoda, šta će to predstavljati za ovu političku opciju? Ovo su samo neka od pitanja koja smo tokom razgovora postavili predsjedniku Mirsadu Hadžikadiću.

Da li spreman ući u koaliciju sa DF-om i Željkom Komšićem i boriti se za građansku BiH, a da pri tome mora uzeti u obzir da je predjsednik DF-a, jedan od 'saveznika' SDA stranke sa kojom Hadžikadić već godinama odbija imati bilo kakvu saradnju.


Bilo je govora i o kolaciji Trojke i njenom djelovanju u KS nakon lokalnih izbora.


Cijeli razgovor pogledajte u priloženom videu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.