14.9.2022. 18:28
2
"Mi ćemo promijeniti politiku 'okretanja volova na ražnju'. Dovoljno je da pogledate stranku 'Narod i Pravda', pa to su sve ljudi koji su 10, 15 godina, činiili takvu politiku"
Kandidat za Skupštinu KS ispred koalicije 'Država' Edin Bunda, govorio je za naš portal.

Sa Bundom smo razgovarali o njegovom političkom aktivizmu, s obzirom  da je poznato da je on bio jedan od kandidata za načelnika Općine Ilidža na lokalnim izborima.

Bila je ovo prilika da se osvrnemo na rad sadašnjeg načelnika te Općine, ali i da upitamo našeg sagovornika za šta će se najviše zalagati, ukoliko dobije podršku građana 2. oktobra.

Dotakli smo se nekih infrastrukturnih projekata koje je sadašnja Vlada KS uradila ili planirala da uradi u svom mandatu.

Cijeli razgovor poslušajte u priloženom videu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo

2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.