16.7.2023. 15:35
0
Hapšenje izveli službenici PU Novi Grad: Djetetu nanasene povrede opasne po život, priveden 20-godišnjak
FOTO: Ilustracija
Sarajevska policija je jučer rano ujutro privela 20-godišnjeg H.A. iz Sarajeva zbog sumnje da je djetetu nanio teške i po život opasne povrede. Hapšenje su, kako je povrđeno iz MUP-a Kantona Sarajevo, izveli službenici PU Novi Grad.

Osumnjičeni je uhapšen u Geteovoj ulici u Sarajevu, te odveden na krim-obradu, a onda u subotu u poslijepodnevnim satima predat je Kantonalnom tužilaštvu Kantona Sarajevo.

"Osumnjičeni je na zadržavanju u Tužilaštvu. U toku dana bit će poznata tužilačka odluka", kratko je kazala Azra Bavčić, portparolka Tužilaštva KS-a, ističući da zbog zaštite djeteta ne može dati više informacija, prenosi Slobodna Bosna.

Iz sarajevske policije je saopćeno da njihovi službenici nastavljaju rad na dokumentovanju krivičnog djela teška tjelesna povreda opasna po život na štetu djeteta.

(Elmedina H.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.