5.2.2024. 11:41
0
Novi detalji: Službenik DKPT prošao pored mjesta ubistva i nije se zaustavio?
FOTO: CH
Videonadzor na raskrsnici na Otoci pokazao je da je kobne noći, kada je Adem Šuman ubio 19-godišnjeg mladića Farisa Pendeka, prošlo vozilo Direkcije za koordinaciju policijskih tijela, ali se navodno nije zaustavilo, navodi Avaz.

Avaz navodi da je Uprava policije MUP-a KS tražila od čelnih ljudi Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH podatke ko je upravljao kobne noći ovim vozilom i da li je, pripadnik DKPT u trenutku pucnjave, vidio šta se tačno desilo i zašto se nije ako jeste, nije zaustavio.

Ako se utvrdi da je tačno da je kobne noći pripadnik DKPT BiH vidio šta se desilo, a nije reagirao, Uprava Direkcije će pokrenuti internu istragu kako bi se sankcioniralo ovakvo ponašanje, posebno jer se radi o policijskim službenicima, piše Avaz. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.