14.3.2024. 14:44
0
Ryanair: Obustava letova za Izrael
Ryanair ponovo obustavlja letove za Izrael. Ovaj potez dolazi samo mjesec dana nakon što je irski zračni prijevoznik obnovio letove za Izrael, nakon obustave nakon oružanog sukoba s Hamasom.

Letovi za Izrael navodno su ponovno obustavljeni 27. februara, jer je avionska firma bila prisiljena letjeti na najskupljem terminalu, što je rezultiralo znatno većim troškovima i uzrokovalo bi veće cijene karata za putnike koji putuju u Tel Aviv.

Izraelska uprava zračne luke zatvorila je Terminal 1, koji uglavnom koriste niskobudžetne avionske kompanije, a sada je Terminal 3 u funkciji.

"Ponovo pozivamo međunarodnu zračnu luku Ben Gurion da potvrdi datum ponovnog otvaranja jeftinijeg terminala, što će omogućiti Ryanairu da nastavi s prodajom niskotarifnih letova iz Tel Aviva", rekao je izvršni direktor Ryanaira Eddie Wilson.

(Ajdin B.)

RyanAir
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.