16.4.2024. 17:49
0
Kate Middleton oglasila se na Twitteru prvi put nakon objave da boluje od raka
Kate Middleton javila se na Twitteru prvi put nakon objave da boluje od raka.

Osvrnula se na nedavne napade u Australiji.

Naime, 40-godišnjak je tokom vikenda nasmrt izbo nožem šestero ljudi u trgovačkom centru u Sydneyju. Od šest ubijenih pet su bile žene. Kasnije je napadnut i biskup u crkvi u Sydneyju.

"Šokirani smo i tužni zbog užasnih događaja u Sydneyju. Naše misli su s voljenima onih koji su preminuli, onima koji su pogođeni ovom situacijom i herojima iz hitnih službi koji su riskirali svoje živote kako bi spasili druge", piše u objavi u kojoj je osim princeze od Walesa potpisan i princ William.


Podsjećamo, Kate se krajem marta javnosti obratila emotivnom videoporukom u kojoj je otkrila da je dijagnoza šokirala čitavu porodicu i da su ona i William "činili sve što mogu da situaciju procesuiraju i riješe privatno za dobrobit porodice."

Catherinein rak otkriven je tek nakon što je u januaru podvrgnuta velikoj abdominalnoj operaciji u londonskoj klinici. Kensingtonska palača saopćila je da neće objavljivati pojedinosti o tome koju vrstu raka princeza ima ili u kojem je stadiju te su zamolili javnost da o tome ne nagađaju.

(Ajdin B.)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.